Download informatiepakket

Uw beslissingen hebben impact

Laten we eerlijk zijn: u maakt de beste kredietbeslissingen graag op de meest efficiente manier. Uw organisatie is afhankelijk van het vinden van antwoorden om deze vervolgens zo snel mogelijk te delen met de juiste belanghebbenden, de uitdaging in uw carriere.

De juiste antwoorden baseren op een overvloed aan data is echter een tijdrovend process wat niet altijd makkelijk verloopt. Gelukkig zijn er een aantal hulpmiddelen die u hierbij kunnen helpen.

In de ideale wereld

Snel intelligente beslissingen maken met inzage in de kredietwaardigheid van uw zakelijke relaties, gebaseerd op ‘s werelds meest betrouwbare data en analytics via een gebruiksvriendelijk platform?

Beschikken over niet alleen kredietdata uit het verleden, maar ook voorspellende modellen en indicatoren? En hoe zit het met wereldwijde dekking? Marktdata? Het nieuws? Speciale gebeurtenissen en personen? Met wie doet u daadwerkelijk zaken?

Dun & Bradstreet heeft een innovatieve oplossing voor het huidige en toekomstige credit management gevonden: D&B Credit – Core & Advantage.

D&B Credit brochure.pdf

D&B Credit Advantage leaflet.pdf


Ik wil nieuws van Altares Dun & Bradstreet ontvangen