Je bent hier:

Perspectieven

De Krediet (R)evolutie

Credit management ondergaat een heuse transformatie. Traditioneel wordt de kredietprofessional gezien als een scheidsrechter bij transacties. De poortwachtersfunctie en het nemen van beslissingen voor individuele gevallen, zijn echter achter de rug. Credit management is namelijk op weg om een strategische groeifunctie te vervullen.

Lees verder
internationaal zakendoen

De risico’s en kansen van Internationaal zaken doen

In het buiteland liggen veel kansen en mogelijkheden voor zaken doen. Het maakt niet uit of uw relaties in een stad, land of wereldwijd zitten want Dun & Bradstreet heeft de data, analytics en het inzicht om uw meest winstgevende relaties nog verder te laten groeien. Door onze inzichten te combineren met uw eigen kennis, vergemakkelijken wij een wereldwijd en uniforme weergave van uw klanten.

Lees verder

Wat maakt een goed kredietrapport onmisbaar?

De laatste maanden heb ik een aantal bedrijven bezocht dat geen gebruik maakt van kredietinformatie in hun klantacceptatieproces, of in het beheren van hun bestaande klantportefeuille. Ook sprak ik creditmanagers die, omwille van interne regelgeving, een zo goedkoop mogelijke leverancier gebruiken om maar te voldoen aan de interne regels zonder dat dit hun jaarlijkse budget te veel aantast.

Lees verder